Vår dirigent Aina og noen musikanter har vært på besøk på Brattås, Tveten, Stridsklev og Klevstrand skoler. Der har de fortalt om hvordan det er å spille i korps, og de har spilt for noen av elevene.

Alle har blitt invitert til et uformelt og uforpliktende introduksjonsseminar 6. og 7. april.

Elever som ikke har fått invitasjon på skolen er også hjertelig velkomne til seminaret.

Fredag 6. april møtes vi på Tveten ungdomsskole mellom kl. 1730 og 1900. Da vil noen av de eldste musikantene i korpset vise fram de ulike instrumentene. Elevene får muligheten til å prøve de ulike instrumentene, og sette opp ønske for hvilket instrument de ønsker å spille.

Lørdag 7. april møtes vi igjen på Tveten ungdomsskole kl. 1100. Da får elevene utdelt instrument, og de har en øvelse sammen der de begynner å spille. Mens elevene spiller holdes det et informasjonsmøte for foreldrene i et naborom.

Det blir en pause med enkel bevertning, og dagen avsluttes med en minikonsert. Vi avslutter kl. 1400.

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å spille i korps? Da er du hjertelig velkommen til vårt introduksjonsseminar. Send gjerne en beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du ikke har meldt deg på.

Passer det ikke å komme den helga? Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så finner vi et annet tidspunkt som passer.

 

Hjertelig velkommen!